GERIATRIESALON donderdag 12 maart GLANA gaat NIET door!

Beste deelnemer van de Geriatriesalon ‘Zorgen voor het Verhaal’,
Hierbij willen we jullie informeren dat de geplande Geriatriesalon ‘Zorgen voor het Verhaal’ NIET doorgaat. In overleg met de collega’s van Zuyderland, locatie Glana hebben we dit besluit helaas moeten nemen. De actuele ontwikkelingen rondom de verspreiding van het corona-virus maken dat het onverstandig is om de Geriatriesalon op dit moment door te laten gaan. Immers, de deelnemers zijn vrijwel allemaal zorgprofessionals, werkzaam binnen een groot aantal verschillende zorglocaties, waar ze de zorg hebben voor kwetsbare ouderen. Bovendien zou de geplande Geriatriesalon plaatsvinden binnen een ouderenzorgorganisatie.
Kortom; het is wijs om op dit moment blootstelling aan onnodige risico’s te voorkomen.

Ons voorstel is het volgende:
De Geriatriesalon ‘Zorgen voor het Verhaal’ zal worden uitgesteld en op een later tijdstip plaatsvinden (mogelijk september 2020). Alle deelnemers die zich reeds hebben ingeschreven voor de geriatriesalon kunnen dan deelnemen aan deze salon op dit later tijdstip. Zij hebben immers al inschrijfgeld betaald. Mocht het onverhoopt zo zijn dat deelname aan deze alternatieve optie niet mogelijk is, dan zal restitutie van inschrijfgelden mogelijk zijn. We zullen z.s.m. jullie informeren over de alternatieve optie van de Geriatriesalon, en hierbij tevens aangeven hoe de procedure m.b.t. restitutie inschrijfgelden eruit ziet.
Excuses voor het ongemak, dank voor jullie begrip,

Geriatric Giants

.B. Heb je vragen en/of zijn er onduidelijkheden, neem dan gerust contact op met Frank Amory, Lid Geriatric Giants en werkzaam bij ZIO, Zorg In Ontwikkeling T 043 350 69 87 / 0657417394