Congres geannuleerd ivm COVID-19

Beste collega’s in de zorg,

We staan voor een enorme uitdaging: naast de zorg voor kwetsbare ouderen komt daar nu de zorg voor patiënten die besmet zijn met COVID-19 bij. Een enorme uitdaging waarbij een mix van complexe zorg, overlijdens, emoties en angst elkaar opvolgen dan wel versterken. Volg alle richtlijnen van het RIVM zorgvuldig op, als ook de maatregelen die genomen zijn door jullie organisatie!

Vanwege COVID-19 en alle daarbij horende maatregelen zijn we genoodzaakt ons jubileum congres te verplaatsen. Wij hebben als organisatie besloten dit congres te verplaatsen naar het voorjaar 2021. De exacte datum is nog niet bekend, maar wordt uiteraard via de nieuwsbrief gecommuniceerd.

Wij zullen als organisatie er voor zorg dragen dat de inschrijfgelden terug gestort worden op jullie rekening of naar de organisatie. Geef ons als organisatie hiervoor even de tijd. Deze beslissing vraagt extra (nieuwe) handelingen van ons naast ons werk in deze bizarre tijden. Dank voor jullie begrip.

Het terugstorten van de inschrijfgelden betekent ook dat we voor 2021 beginnen met een nieuwe inschrijving. Je bent dus niet automatisch ingeschreven!

Namens de Geriatric Giants